detekcia vody a meranie unik vody

Detekcia vody a meranie unik vody

Takže možno skonštatovať, že tepelno-izolačné vlastnosti rozvodu zďaleka nespĺňajú dnešné nároky na energetickú hospodárnosť, a plytvajú tak energiou na ohrev teplej vody. Zo skúseností vyplýva, že slabo pretekajúce WC môže znamenať stratu až 1000 litrov vody denne. Pri silnejšom prúde sa potom táto hodnota môže zdvojnásobiť.

enter image description here

Je tiež zlým tepelným vodičom. Pri rekonštrukcii je dôležité zladiť priebeh jednotlivých prác tak, aby netrvali príliš dlho a objekt bol v čo najkratšom termíne opäť obývateľný. Príčinou pretekajúcej toalety sposobuju unik vody je na 99% napúšťací ventil. Pri miernom zjednodušení sa dá skonštatovať, hrúbka izolácie spravidla zodpovedá priemeru potrubia, t.j. napr. rúrka DN32 musí byť vybavená tepelnou izoláciou o hrúbke minimálne 30mm.

enter image description here

Gravitačná sila takéhoto veľkého objemu vody, ktorý pretečie WC misou, pretlačí celý jej objem cez sifón až do kanalizácie a zanechá v potrubí čistú vodu, pripravenú pre ďalšieho návštevníka.

enter image description here

Nádržka je nádoba, v ktorej sa zhromažďuje veľké množstvo vody, ktorá potom veľkou rýchlosťou preteká cez sifón. Tajomstvom správneho fungovania splachovacieho mechanizmu je teda rýchle uvoľnenie veľkého množstva vody do WC misy.

Únik vody dokáže spôsobiť nemalé škody na majetu, preto je nutné ho čím skôr lokalizovať a opraviť !


Author: admin

Just another HTMLy user.